Rekrytointi

Betonirakenneasiantuntija

Suomen TPP on alallaan johtava materiaalintoimittaja betoniteollisuudelle sekä maanalaiselle kaivos- ja rakennusteollisuudelle. Liiketoimintamme kasvaessa haemme vahvistusta betonitekniikan tuotealueelle.

Hakemallamme henkilöllä on jonkin verran kokemusta betonirakenteiden suunnittelusta ja halu työskennellä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Koulutukseltasi olet DI tai AMK-insinööri. Arvostamme sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa sekä vuorovaikutustaitoja.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.
* kuituraudoitteiden suunnittelu ja laskenta olemassa olevilla työkaluilla
* yhteydenpito asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa
* tuoteinformaation ylläpito
* markkinointiaineiston laatiminen yhdessä markkinointiyksikön kanssa

Työantajana tarjoamme pienen organisaation ketteryyden yhdistettynä keskisuuren konsernin palveluympäristöön. Ennen kaikkea tarjoamme paikan kehittyvässä organisaatiossa, kansainvälisessä ympäristössä mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, työhön sisältyy myös matkustamista.

Mikäli olet etsimämme henkilö ja haluat olla mukana vahvasti kasvavassa liiketoiminnassa, lähetä hakemus ja CV 2.4.2021 mennessä osoitteeseen simo.rapeli@suomentpp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Simo Rapeli, puh. 040 769 7930.


Suomen TPP on vuonna 1991 perustettu rakennus- ja kaivosalan tuotteiden maahantuoja, joka on erikoistunut kallion lujitukseen ja tiivistykseen, maanalaisten tilojen ilmanvaihtoon sekä betonin lujituskuituihin. Tarjoamme tarkoin valittuja korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti kaivos-, rakennus- ja betoniteollisuudelle. Liikevaihtomme on noin 8 M€, vuodesta 2019 olemme olleet osa Masino Groupia.

Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä LVI-tarvikkeita. Liikevaihto on noin 60 M€ ja henkilöstön määrä 150. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla (2), Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa. www.masino.fi